o igri alea magica® recenzijepitanja i odgovorigalerijalinkovikontakt prodaja
 opis igreelementi igreuputstvoautori saradnici
 

Opis igre

Tokom igre, susretaćete se sa raznim bićima skrivenim od današnjeg sveta velovima zaborava, prolazićete kroz razne događaje, koji će vas možda asocirati na priče vaših predaka, trudeći se pri tom da prikupite što više blaga sa specifičnim svojstvima. Ukoliko neko od vaših suigrača ima blago koje baš vama treba, postoje načini da ga osvojite. U igri možete biti hrabri i upustiti se u borbu sa raznim bićima i suigračima, ili uvideti da je pametnije uteći, pregovarati ili spletkariti.

Cilj igre je da se pobedi Baš-Čelik i da se njegovo srce odnese u jedan od zamkova na tabli. Do Baš-Čelika ne samo da je veoma teško dopreti i savladati ga, već se uz to treba suprotstaviti i svim ostalim igračima koji pokušavaju na razne načine da vas spreče da ispunite taj krajnji cilj. Onaj ko na kraju igre odnese u zamak srce Baš-Čelika postaje car svih svetova.

 

 

Baš-Čelik se može igrati u osnovnoj ili u naprednoj varijanti. Za početak preporučujemo osnovnu, a posle određenog vremena i iskustva možete preći i na naprednu varijantu igre.


 

 

Sva prava na ovoj igri zadržavaju autori. Nijedan deo ove igre ne sme biti reprodukovan, pohranjen u bazu podataka ili prenet u bilo kojoj formi i na bilo koji način (elektronski, mehanički, fotokopiranjem, snimanjem ili na drugi način), bez predhodne pismene dozvole autora.

© 2004 grupa autora "Alea Magica"
®
registrovan i zaštićen znak "Alea Magica"