о игри alea magica рецензијепитања и одговоригалеријалинковиконтактпродаја
 опис игреелементи игреупутствоауторисарадници
 

Опис игре

Током игре, сусретаћете се са разним бићима скривеним од данашњег света веловима заборава, пролазићете кроз разне догађаје, који ће вас можда асоцирати на приче ваших предака, трудећи се при том да прикупите што више блага са специфичним својствима. Уколико неко од ваших суиграча има благо које баш вама треба, постоје начини да га освојите. У игри можете бити храбри и упустити се у борбу са разним бићима и суиграчима, или увидети да је паметније утећи, преговарати или сплеткарити.

Циљ игре је да се победи Баш-Челик и да се он и његово срце спроведу у један од замкова на табли. До Баш-Челика не само да је веома тешко допрети и савладати га, већ се уз то треба супротставити и свим осталим играчима који покушавају на разне начине да вас спрече да испуните тај крајњи циљ. Онај ко на крају игре однесе у замак срце Баш-Челика  постаје цар свих светова.

 

 

Баш-Челик се може играти у основној или у напредној варијанти. За почетак препоручујемо основну, а после одређеног времена и искуства можете прећи и на напредну варијанту игре.


 
 

Сва права на овој игри задржавају аутори. Ниједан део ове игре не сме бити репродукован, похрањен у базу података или пренет у било којој форми и на било који начин (електронски, механички, фотокопирањем, снимањем или на други начин), без предходне писмене дозволе аутора.

2004 група аутора "Alea Magica"
регистрован и заштићен знак "Alea Magica"