о игри елементи игре питања и одговори контакт

 

Баш-Челик Јуниор , елементи игре


табла

Игра се састоји од табле 50 са 50 см, 6 картица са ликовима којима управљају играчи, 64 картице које се извлаче у току игре сваки пут када се стане на празно поље, жетона храбрости који се осваја, коцкица које одлучују у сукобу и пиона који представљају вас мале играче у овом свету маште и бајки.

 

картице догађаја

Картице бића и догађаји утичу на лик који водиш, ако се не уплашиш створења које ти се појави на картици добићеш жетон храбрости, и тако скупљаш што више жетона, како би имао довољно храбрости да се суочиш са Баш-Челиком.

картице догађаја                

Картице предмети ти помажу у напредовању твог лика, неке ти помажу да сачуваш храброст а неке опет да се боље крећеш у овом свету маште.

Коцкице су те које ову игру чине посебно занимљивом. Постоје три различите коцкице које на другачији начин одређују победника у једном сукобу, у зависности шта које створење баца од коцкица.

 

Сва права на овој игри задржавају аутори. Ниједан део ове игре не сме бити репродукован, похрањен у базу података или пренет у било којој форми и на било који начин (електронски, механички, фотокопирањем, снимањем или на други начин), без предходне писмене дозволе аутора.

2005 група аутора "Alea Magica"
регистрован и заштићен знак "Alea Magica"